Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit ábrázol (hat) a Pain of...

Mit ábrázol (hat) a Pain of Salvation - One Hour by the Concrete Lake album borítója?

Figyelt kérdés

2017. febr. 12. 14:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp a háború borzalmaira hívja fel a figyelmünket. Háttérben a bombázók, jobbra egy koponya, a fej pedig sokmindent jelenthet. Ábrázolhat egy atombombától elkorcsosult embert; a maszk és a tollak jelenthetik azt, hogy katona és a túlélésért álcázza magát (a maszk lehet földből is, ami az otthonát jelképezi, amelyért küzdeni és meghalni is képes); a maszk jelentheti, hogy vannak sebei és fájdalmai, de nem beszél róluk; nem a szemedbe néz, hanem át a vállad felett,hogy vajon ki lesz az, aki Őt követi; a fehér toll pedig azt, hogy lát egy kis esélyt a békére.
2017. febr. 18. 01:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Egy művész veszett el benned! Én először arra gondoltam, hogy valaki meg akar változni de nem tud mert ugye a madárra nem lehet olyan maszkot rakni ami emberre való! Köszi szépen a választ!
2017. febr. 21. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!