Hogyan tudok színházban autogramot kérni egy színésztől?
Figyelt kérdés
Igazából fogalmam nincs arról, hogyan tudnék egy előadás után autogramot kérni a kedvenc színésznőmtől. Pedig nagyon szeretnék. Akinek van ilyem tapasztalata, megköszönném, ha adna tippet!2017. jan. 30. 22:26
1/6 Burgundi Vörös válasza:
Van, ahol művészbejáró van, de olyan is létezik , hogy ugyan ott távoznak mint a nézők, csak ott valószínű jóval később :) a művészbejáróknál általábann szoktak állni törzsrajongók.
2/6 anonim válasza:
Igen :) én is annyit tudok mondani, mint az előttem szóló,de sajnos van olyan is, ahol nagyon hamar mennek haza a színészek (lehet, hogy kivételes eset volt, de én találkoztam ilyennel :/) még mielőtt kikérnéd a kabátod és odaérnél. De sok szerencsét, szurkolok neked :) Ha szabad kérdezni, melyik az a színész? :)
3/6 anonim válasza:
Igen, a művészbejárónál. De ha olyan helyen van a színház, hogy könnyen elérhető, akkor napközben is odamehetsz, a mieink vagy ott szoktak cigarettázni, ha nem próbálnak, vagy meg lehet kérdezni a portást, aki segít, és megmondja mikortól van próbájuk stb... Tényleg, ki az?
4/6 A kérdező kommentje:
Eszenyi Enikő
2017. febr. 8. 21:00
5/6 A kérdező kommentje:
Egyébként, köszönöm nektek a válaszokat, s a segítséget:))
2017. febr. 8. 21:01
6/6 anonim válasza:
Előadás után megvárod a művészbejárónál, és kérsz tőle autogramot. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!