Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Pécsi Művészeti gimi vélemény?

Vanda07 kérdése:

Pécsi Művészeti gimi vélemény?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jövőre felvételizem és mondhatni egy kis művészeti lélek vagyok. Viszont ahányszor valaki kérdezi hova szeretnék menni és a művészetit mondom mindig csak annyit mondanak: de hát te nem is vagy hülye! Na erre nem szoktam tudni mit mondani. Vagy a dráma szakra vagy az énekre mennék. Viszont nincs onnan ismerősöm ezért remélem itt tudnék segítséget találni. Ha pozitív ha negatív véleményed van róla kérlek ne "kímélj". Előre is köszi!

2017. jan. 28. 20:33
 1/6 anonim válasza:
25%
Csak a művészeti tantárgyakra állnak rá, minden buta embert felvesznek mostanában, ha okos vagy semmiképp ne menj oda!!!! De és nehezebben tanulóknak se ajánlom egyébként, híres a drogról, több müszis ismerősöm drogos lett, nagyon rossz a híre is mint látod, ez sem előny. Ha mindneképp művészeti ág akkor vagy más város, vagy iskola utáni külön foglalkozás, az egyénibb is egyébként gyorsabban tanulsz, egyénileg javítanak ki stb.
2017. jan. 28. 21:03
 2/6 anonim válasza:
100%

Az előzőre inkább nem is reagálok, mert az egy népművészeti cserépedény.

Én ide járok már két éve és érdekes módon se nem vagyok hülye, se nem drogos.

Ezt a helyet nem tudom úgy leírni amilyen, ezt meg kell tapasztalni. Gyere el nyiltnapokra, mert már akkor is belelátsz hogy mi folyik itt...

A tanáraink a legjobbak, megértőek, kedvesek, de ha kell akkor fegyelmeznek.

Arra ne számíts, hogy meglátnak este hatkor vagy nyolckor táskával meg mindennel és azt mondják, hogy a suliból jöttél, mert úgyis csak azt mondják, hogy biztos betépett vagy valami mert ők már délben végeznek...Meg a nagy francokat.Olyan az órarendünk hogy 8-8-ig 12órában suli. És ugyanazt tanuljuk mint a legtöbb gimnazista minimum ugyanazon a szinten, ráadásul mi még plusz dolgokat is leteszünk az asztalra. A Leőweysek is drogoznak, nálunk is, de nem mindenki, és nem feltétlenül kell rászokni.

2017. jan. 30. 15:55
 3/6 anonim válasza:
www.pecsimuveszeti.hu
2017. jan. 30. 16:12
 4/6 anonim válasza:
Az egyik volt osztálytársam 3,8-al ment oda. Szerintem is mindenkit felveszneki, aki rajzbó, énekből meg ilyenekből kitünő. Menj majd el nyílt napra meg tudakozz még. Én a helyedben valami általános gimibe mennék, ahol lehetőleg jó tanárok vannak és felfedezik a tehetségedet. Vagy suli mellett is tudaz szakkörökre járni.
2017. febr. 11. 08:31
 5/6 anonim válasza:

Én zenére járok . Nagyon szeretem . 5 - ös átlaggal fettek fel. A szakot nagyon komolyan veszik . Ha jó tanárokat fogsz ki , akkor a többi tantárgy se olyan gyenge. Vannak persze olyan tanárok , akiknél nagyon alacsony a szint ( mint minden suliban vannak ilyenek ) , de amúgy nem jellemző .

Nem több a drogos, mint egy másik suliba .

2017. febr. 11. 16:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek <3 bemegyek a nyiltnapra aztan lesz ami lesz gondolom
2017. máj. 14. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!