Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Vannak még feltáratlan területek?

Vannak még feltáratlan területek?

Figyelt kérdés
Elkezdtem ma írni egy novellát, de azt érzem, hogy nem igazán tudtam vele újat mondani, csak az ezerszer ismételt frázisokat, eszméket. Kérdés, hogy vannak-e még feltáratlan területek vagy már mindent leírtak előttünk, nem igazán tudunk új kapukat megnyitni.
2017. jan. 15. 14:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, mit hogyan társz fel. Mindenbe lehet új szemléletmódot, új gondolatokat vinni. Szerintem nincs élő ember, aki meg tudná mondani, mi számít újdonságnak, hiszen senki nem ismerheti a világ összes nyelvén leírt prózai művek tartalmát és mondanivalóját.
2017. jan. 15. 14:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem ertek hozza, de ahogy a vilag valtozik, valtoznak a regenyek, a filmek, a zenek. Amit 500 eve megirtak valahogy, arrol ma mar maskepp beszelunk.
2017. jan. 15. 15:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Több feltáratlan terület van, mint feltárt. Mindössze mondanivaló kell hozzá. Na persze némi műfaji ismeret nem árt.
2017. jan. 15. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!