Szeretnék megtanulni rajzolni, leginkább saját szórakoztatásra. Hogyan kezdjek neki?
Régebben rajzolgattam, mondjuk, hogy fejlődtem is, aztán talán a depi, talán mert kiölték belőlem az alkotási vágyat, teljesen abbamaradt minden kreatív dolog amit korábban űztem. Szeretnék visszatalálni oda, ahol abba maradt, de nincs hozzá türelmem. Főleg azért, mert már annyira sem érzem, hogy menne, mint régen. Nem mintha valaha is hű de jól ment volna a rajzolás, vagy fotózás, de annak a kicsinek is örültem.
Régebben próbálkoztam a jobb agyféltekés rajzolással is, de nagyon ideges lettem közben :/ Így jobbnak láttam nem folytatni.
Nem akarok én művész lenni, csak van néha, hogy meglátok valamit, valakit, és olyan szívesen megörökíteném :).
Mit kezdjek magammal és a nem létező rajztudásommal?
A Youtube-on rengeteg olyan videó van,amiben megmutatják,hogy kell lerajzolni valamit, főleg ha angolul írod be.
Pl.: https://www.youtube.com/watch?v=h1hNe7jF4JM-->itt egy farkast rajzol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!