Ti mennyiért vennétek egyedi készítésű ruhát?
Párom airbrush művész és kitaláltuk ,hogy ruhákra (pl.: pólóra) lehetne fújni egyedi mintákat , amit a vevő kér, bármit.
Ti "civilek" mennyit fizetnétek szívesen egy ilyen pólóért?
Ez szép meg jó de már szerintem nem divat a pólóra rajzolás, nyomás stb...
Inkább faldiszitésekkel próbálkozzon ha akkora művész.
Gyerekszobákba pl figurákat vagy mondjuk családfát, mennyezetre csillagokat bármit.
Szerintem ez jobbb mint a póló.
De ha nagyon akars árat hallani 1000 ftnál többet nem adnék érte.
A mintás pólók egy időben nagyon nagy üzletet jelentettek, ez manapság már kezd elhalni. Inkább zenészek/youtubeosok pólóit veszik az emberek. Ha mintást szeretnél számos olyan online felület van ahol saját magad megtudod tervezni, a képet is rárakhatod. Nem érné meg szórakozni egy-egy mintával, mert úgysem tudsz olyan árat mondani ami versenyezne azzal amit a neten keresztül tudnak ajánlani.
Főleg, hogy nekik 5 perc 1 póló, azért a párodnak meg sokkal több lenne.
Amit ajánlottak a többiek amúgy szuper ötlet. Fal festés. Egy jó reklámmal, tervvel, biztos lenne rá kereslet(főleg, ha igényes a munkája!)
Azonban én egy átfogó, sok szolgáltatásos üzletben gondolkoznék.
Magyarul vállalna fal festéseket, rendes vászonra való festést, mehetne a póló is akkor, stb.
Így több lábon állna, és összességében eltudná dönteni, hogy mi éri meg, stb.
Amúgy egy pólóért max 5-10 ezer Ft-ot adnék, ha nem egy 500Ft-os kínai pólóról van szó, és a képen egy minőségileg tökéletes portré kapna helyet.
Hozzáteszem, hogy nem 1 mosás után kopóra gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!