1/6 anonim válasza:
Ha Te ránézel, elhiszed, hogy szép?
Nem akarlak letörni, de csúnya. Sőt.. megmerem kockáztatni, hogy ilyet bárki tudna.
Én kb. ezt a szintet nevezném annak, ahol azt mondom, hogy na ez igen. Ez már valami.
ui: Ha komolyan gondolod akkor gyakorlj/tanulj sokat. Nem menthetetlen azért a dolog.
3/6 anonim válasza:
#1: A kérdező szintjéről az általad bemutatott szintig el lehet jutni, csak tanulás és gyakorlás kérdése.
5/6 anonim válasza:
szerintem látszik rajta, hogy van kézügyességed. persze az is kérdés, hogy hány évesen rajzoltad ezt.
6/6 anonim válasza:
Elsőre ledöbentem a szèthúzott szemeket, de masodjara felfedeztem hogy ez a rajz tele van annak bizonyìtèkaval, hogy tudsz rajzolni csak még a kezed nem tudod úgy hasznalni( ez hülyèn hangzik de elsősorban agyban kell rajzolni, latni kell, ès ha megfelelően művèszkènt latod csak gyakorlas kèrdèse, hogy a kezed is ugy cselekedjen ahogy a szemed akarja). Vannak olyan kèpek amik rèszletesebbek viszont tehetsègtelensègtől tükröződik. Ez kevès rèszlet ès harminkus, korrigalasra szorul ugyan de szerintem jó. Ha lesz új alkotasod velem nyugodtan megoszthatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!