Ismer valaki olyan művészellátót Budapesten, ahol Faber Castell polychromos ceruzákat lehet venni darabra, színenként?
"a honlapjuk szerint nem"
Sajnos a neten sincs fönt minden.
Én a kedvenc kertészetemmel vagyok úgy, hogy bár profi honlapjuk van (valóban) és online is lehet rendelni, de mondta a srác, hogy nyugodtan hívjam fel, vagy menjek el nézzem meg, mert a honlapján sincs fent minden. A vállalkozása mellett a honlap frissítésére már nincs annyi ideje, amennyi kéne, külön embert meg nem tud rá alkalmazni, mert annyira azért nem megy jól. Azt mondja, hogy általában másfélszer annyiféle áruja van, mint ami a honlapon konkrétan szerepel.
Gondolom a művészellátás még speciálisabb terület, mint a díszkertészet, ott ez méginkább így lehet.
Második: köszönöm, igazad van, legalább egy telefont megér:)
Harmadik: Köszönöm! Az a vicc, hogy innen rendeltem a készletet, és nem vettem észre, hogy van darabra is:D
Szia!
Én a OfficeDepout-ban vettem ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!