Nektek melyik rajzstílus jön be?
Mi az, hogy "vonalkázós dizájn"? :'D Úgy érted, vonallal tónusozni? Akkor lehet, hogy bejönne neked a stílusom. Vagy nem.
Az anime (manga) stílus azért elég tág fogalom, kezdve a semi-realistictől egészen a super deformed karakterekig, és az is, hogy milyen nemű a célközönség. Mert ugye nem mindegy, hogy a Berserk tetszik vagy a Pokémon.
Én nagyon kedvelem a vízfestményes illusztrációkat, mint ez: [link]
A realista képekből csak azokat szeretem, amik valami egyedit is megmutatnak, tehát nem egy fényképet másolnak le, a hiperrealizmus érdekes, de önmgaában nem vonz, és öncélú is. Manga stílusból a shoujo-t kedvelem, főleg a kortárs európai mangakák műveit és Umino Chica stílusát. Az absztraktot sosem szerettem, de vannak olyan kissé stilizált és absztrakció felé hajló képek, amiket szeretek, mint például Réber László illusztrációi. És a félrealisztikus ceruzás illusztrációkat, mint Tony DiTerlizzi képei.
ui: Mutathatnál képet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!