Azazel01 kérdése:
Mit gondoltok a versemről? Kérlek írjatok róla véleményt!
Figyelt kérdés
Modern betegség
Kinek írtál!?
Miért jelölteted vissza!?
Miért kedvelted a képét!?
Egyáltalán minek veszekszünk ezeken?
Egyszerűen csak élnünk kellene…
Összegyűrni, s a szemetes
legmélyére nyomkodni a közösségi hálót.
De mielőtt ezt megtennénk.
Mutasd! Mit írt neked az az álnok?
2016. nov. 3. 20:23
1/6 anonim válasza:
Nem rossz, csak a soraid utolsó szavai nem rímelnek. Én is szeretek verset írni, és én úgy szeretek, hogy a szavak rímelnek a sorok végén.
21/L
2/6 anonim válasza:
Nagyon amatőr, van még mit fejlődnöd, nincsenek rímeid, a vers formája is szabálytalan.
Szoktam vers kritikát mondani, magam is írok lírai és epikai műfajban is.
3/6 Közveszélyes Kontár válasza:
kivalo omlenges
de azert probalj "muveszi, szepirodalmi" verseket is irni
tudod a szokasos hagyomanyos
nagyjabol khm... azonos szotagszam
rimek
azonos sorszamu versreszek
...
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket, de ez egy szabad vers. Tudok rímekben írni, és szabályos szótagszámokkal is. Ez a vers nem azért néz így ki, mert összecsaptam. Nyilván ennek a költeménynek egyértelműen a mai fiatalság a célközönsége. Remélem így már egy kicsit tisztább miért pont így fest.
2016. nov. 3. 20:51
5/6 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy! Míg el nem értem az utolsó két sorig azt hittem egy vagy a sok kérdező és sajnos értéktelen verselő kérdező közül. De a két utolsó sorod egy olyan csavar bravúros végkifejlet ami költői vénát sejtet benned.
6/6 A kérdező kommentje:
Negyedik válaszoló: Köszönöm a pozitív véleményed.
2016. nov. 3. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!