Tud/szeret még manapság valaki kézimunkázni? Hímzés, goblen, kötés, horgolás, keresztszemezés stb. Tetszik nektek az ilyen kézműves termék?
én keresztszemest hímzek és olyan mint a narkó, nem bírom abbahagyni.:D és nagyon lenyugtat.
főleg terítőket hímzek.
Én hímezni szoktam. :) Szeretem.
15/l
Én is hímezni szoktam, többnyire a ruháimat teszem így egyedivé. Meg nagyon szeretem a népies hímzéseket is. Varrni is sokat szoktam, de azt amúgy is kell a ruháimnál, mivel szinte minden nagy rám és be kell vennem itt-ott. :)
20/L
24 éves vagyok, és imádok hímezni. Egy ismerősöm már az ingét is rám merte bízni, kalocsait hímeztem rá. Nagy sikert aratott.
Általános iskolás koromban kötöttem, az valahogy abbamaradt, de majd szeretném megint megtanulni.
Az egyik legjobb barátnőm pedig keresztszemezik.
Unokatesóm velem egyidős, srác létére szintén szeret hímezni :) (Pedig egyáltalán nem feminin pasi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!