Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mitől lesz egy vers dimenzió...

Mitől lesz egy vers dimenzió vers?

Figyelt kérdés
Beírtam a google-ba, de nem igazán találtam rá magyarázatot.

2016. okt. 13. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Én sem hallottam még ezt a kifejezést, pedig van némi affinitásom a szépirodalomhoz.
2016. nov. 4. 18:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Én is szoktam írni verseket, meg van néhány epikai vázlatom és elképzelésem is, viszonylag elég sok műfajt ismerek, de egy osztálytársam szaval és neki adtak ki ún. dimenzióverseket megtanulásra, nem mutatta meg őket, de mondta, hogy az egyik tanár ír ilyeneket.

Eddig még nem volt alkalmam beszélni a tanárnővel, de akárkit kérdezek, senki még csak nem is hallott ilyenről.

De majd akkor megkérdezem az illetékest.

2016. nov. 4. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha megtudsz valamit, akkor posztold itt ki légyszi! Engem is érdekelne, gondolom mást is. :)
2016. nov. 4. 22:04
 4/5 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem a tanárnőt.

Azt válaszolta, hogy egy vers attól lesz dimenzióvers, hogy más-más sorrendben is olvashatjuk a versszakait és ígyis értelmes marad.

2016. nov. 7. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Köszi szépen! Kár, hogy a kérdezőnek nem lehet zöld pacsit adni :)
2016. nov. 8. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!