Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Melyik a kedvenc balettod?

Melyik a kedvenc balettod?

Figyelt kérdés

2016. okt. 9. 18:33
 1/6 anonim válasza:
A hattyúk tava. Pedig ezt fiúként mondom. Egyszer volt szerencsém belülni egy előadásra, és meg kell hagyni, jó volt. Csodálatos volt a díszlet, a szereplők, a zene.
2016. okt. 9. 18:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is a Hattyúk Tava. De csak a klasszikus, hagyományos módon. Láttam már sokféle változatban. Volt olyan modern feldolgozás, aminek se a baletthoz, se a Hattyúk Tavához nem volt igazán köze. Orosz társulatok előadásait még neten is szívesen megnézem, persze nyilván élőben az igazi. Szerencsére élőben is volt már szerencsém látni nagyon jó orosz társulat előadásában.
2016. okt. 9. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem A diótörő, nagyon szeretem hallgatni még úgy is, hogy nem nézem közben. És neked, kérdező?
2016. okt. 9. 19:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem is a mar emlitettek, meg a Tavaszi aldozat Sztravinszkijtol.
2016. okt. 9. 19:14
 5/6 anonim ***** válasza:
én a neoklasszikus baletteket szeretem nagyon :) kihasználják hogy a balett táncosok nagyon magasan képzettek, de mégis nagyobb szabadságot kap az alkotó, így sokkal különlegesebb produkciók tudnak létrejönni
2016. okt. 11. 22:45
 6/6 hayasa válasza:
Aram Khachaturian-nak a Spartacus-a, a moszkvai Bolshoi Balet előadásában.
2016. okt. 17. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!