Pixiv vagy DeviantArt?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a legjobb művészetél foglalkozó oldal?2016. szept. 26. 12:04
1/12 A kérdező kommentje:
Művészettel* bocsánat.
2016. szept. 26. 12:06
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat, gondoltam megnézem a pixivt, mivel eddig Devire raktam a képeimet, de a Pixiven lehet képregényeket is feltölteni, mert ugye van a 3 kategória.
Azaz:
-Illusztráció
-Képregény
-Novell
És gondoltam a képregényeimnek ez jobb hely, mivel a Devire csak oldalanként tudom felpakolni, pedig már évek óta használom, mivel ott több ember van.
2016. szept. 26. 14:46
5/12 anonim válasza:
Mai deviantart = mai facebook. :(
6/12 anonim válasza:
A Pixiv tudomásom szerint nem adhatja tovább csak úgy harmadik félnek a feltöltött képeket (a Devi viszont bármikor, és meg is teszi), csak hogy kilógjak a sorból arra szavazok.
7/12 A kérdező kommentje:
Pixiv kevésbé ismert, és nyilván más a stílusa, de ma jobban megnéztem, és több lehetőséget is felajánlott amit a Devi nem, azt hiszem ide rakom fel továbbra is a rajzaimat.
2016. szept. 28. 11:41
8/12 anonim válasza:
Amatőrként telejsen mindegy melyiket használod, ha viszont komolyan gondolod és egy portfolit akarsz épiteni, akkor csinálj saját weboldalt.
9/12 anonim válasza:
A Wikipedia szerint a devinartnak 26 millió tagja van, a pixivnek 40 millió, szóval ott vannak többen, csak nem nyugatról.
10/12 A kérdező kommentje:
Ez meglepő, pedig a pixiv-t szinte csak japánok használják.
2018. jún. 17. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!