Szerinted miért tartják Jimi Hendrixet az egyik legjobb gitárosnak? Hiszen csak 3 aktív éve volt és 46 éve meghalt. Szerinted SRV volt olyan jó mint Jimi?
Mert olyan dolgokat művelt a gitárjával, amiket előtte más nem, mondhatni korszak alkotó gitáros volt.
3 aktív éve volt? Már mint milyen szempontból? 13-14 éves kora óta gitározott, egészen 27 évesen bekövetkezett haláláig. Ez idő alatt végig aktívan zenélt, különböző formációkban.
Más tészta, hogy a játéka kinek mennyire jön be. Nekem pl. valahogy sosem állt rá a fülem....ha nem tudnám hogy Hendrix játszik a felvételen, akkor azt hinném hogy egy kezdő gitáros szerencsétlenkedik, aki sehogy sem találja a gitárján a megfelelő hangokat. Különbözőek vagyunk, ennyi.
Hendrix a kezdő gitáros aki nem találja a megfelelő hangokat a gitáron.
Egyetlenegy hamis/vagy oda nem illő hang sincs a repertoárján.
Igaz hogy kereste őket(ugyanis sok hang van a gitáron) szerintem azért egész jól megtalálta azokat a nyavalyás hangokat.)
Szeretnék én így gitározni tudni. :-)))
Egyébként pedig blues-ben nagyon otthon volt Jimi de a többiben.... Ő a blues-re született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!