Nyomtató papírra festeni?
Figyelt kérdés
Véletlenül, elkezdtem egy rajzot egy nyomtatópapírra, viszont befejezni nem tudtam, mivel lehetetlen rajta normálisan dolgozni. Arra gondoltam, hogy inkább átdolgoznám és lefesteném, de nem kezdek bele, ha a nyomtatópapír a festékhez is így viszonyul. Volt már ilyen veletek is, fessem, vagy dobjam ki?2016. szept. 24. 17:54
1/3 anonim válasza:
hát a víz összeráncolja, sajnos. És mi lenne, ha lemásolnád egy vastagabb papírra és azon festenéd? Vagy színes ceruzával lehet rajta.
2/3 anonim válasza:
Nyomtatópapírból is több fajta van, de a leírásod alapján úgy tűnik, hogy egy elég vékonyat fogtál ki. A festék nagy eséllyel megöli, de már egy kis víztől is átlátszóvá ázik.
Ne fesd le, de ne is dobd ki, hogy ne vesszen el az eddigi munkád/ötleted. Én minden ilyen bakimat kiteszem a szobám falára, így tanulok belőlük. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! :)
Nem vékony a papír, csak valami rossz mázzal lehet bevonva, mert a grafit nagyon furán viselkedik rajta. Fog rendesen, de mégsem jó.
2016. szept. 24. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!