Egy elég egyedi stílust képviselek , de lángol bennem a valódi költészet nem vagyok nagy képü de jól írok. Közöségre és közönségre vágyom hol tudnám ezt elérni?
2016. szept. 3. 15:53
1/8 anonim válasza:
www.litera.hu
www.tortenetek.hu
2016. szept. 3. 15:58
2/8 anonim válasza:
Először is elkezdhetnéd használni a vesszőket a mondataidban.
Másodszor, attól függ. Hány éves vagy? Milyen gyakran írsz és mennyi ideje?
2016. szept. 4. 01:04
3/8 anonim válasza:
A Poet.hu oldalt ajánlanám, de ott szigorúak az adminok hogy ha a helyes írásod hibás!
2016. szept. 4. 09:29
4/8 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok a jobb műveim helyesírási hibáit a volt közép iskolás irodalom tanárom szokta javitani elégé elveszik a képeimbe. A vesszöket ha odafigyelek használom. Nyilván ha pályázatra küldök valamit azt helyesírásilag rendbe teszem.Az a baj hogy oklevél 1. Hely meg minden van de közönség az nincs. És átkozott legyen az összes sznob túlértékelt elemző akiknek fogalmuk sincs mi az a költészet. :) Remélem kielégitő választ adtam apropó készül egy kötettem szilencium törés címmel ...
2016. szept. 4. 11:34
5/8 anonim válasza:
Először is ne ilyen poet.hu szerű oldalakra töltögesd fel, az nem megy át szerkesztőségen, az csak egy tárhely, oda akárki feltöltheti a tehetségtelenül írt verseit is, és nem vesznek ettől komolyan. Komoly szerkesztőség meg úgyis korrektúrázza a helyesírásod is.
Ajánlom:
félonline.hu
kulter
irodalmi jelen
apokrif
élet és irodalom
uploaded magazin
alföld
És így tovább, guglizz még.
2016. szept. 4. 12:10
6/8 anonim válasza:
Ja, és facebook: Instavers, Mindennapi kortárs vers, József Attila kör, írótáborok stb.
De mi bajod az irodalomtudósokkal?
2016. szept. 4. 12:11
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Az a bajom a diplomás elemző tudós réteggel hogy legtöbbjükben nem lüktett a költészet eszenciája. Csak séma szerüen szimpla szavakat mondatokat látnak nem érzik a lelkét a műnek. Belestem már abba hogy elemző szakértő boncolgatta a verseim. Hagy ne mondjam teljesen félremagyarázta vagyis nem mert ez az ő szubjektív véleménye ami nem probléma de ne akarják szent írásnak venni azt hogy nekik mit mond ... imádom a költészetett az irodalmat de az iskolában is a hideg futkosott a hátamon amikor elemzést kellet tanulnom mert ez helytelen nem matek példákról beszélünk vagy bemagolandó evszámokrol. ... remélem erthető voltam :)
2016. szept. 4. 12:20
8/8 anonim válasza:
Én Northrop Frye irodalomkritikussal értek egyet, aki ugyanilyen költő szidalmakra válaszolva azt mondta:
"Shakespeare nem shakespeare első számú kritikusa." Nekem tetszik, jó duma.
Én is írok, ahogy te, de nincs bajom a verselemzéssel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!