Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek a Neotonról...

Mr Orange kérdése:

Mi a véleményetek a Neotonról főleg a Caligula vagy Csepregi Éva Ok Gorbacsov című számokról?

Figyelt kérdés

Mind zeneileg igénytelen mind tartalmilag selejt.

Ráadásul a világ történelem egyik leggonoszabb alakját egy jó pasinak , király csávónak be állítani nálam már az agyhalál kategória ,de a többi számukról ne is beszéljünk ,hogy válhattak kultusz együttesé?

Ja és nem mondjátok ,hogy ne hallgassam mer ha megyek valahova vagy beülök a fodrászhoz sokszor ott is el kell viselnem inkább azt mondjátok el mit lehet ezeket szeretni.

Ja és egy szar közép európai ABBA másolat.

2016. aug. 31. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

"Ja és egy sz..r közép európai ABBA másolat."

Hát mit ne mondjak, annyira sz..r, hogy ez még fel sem ötlött bennem soha, hogy ők ABBA-koppintás akarnak lenni. :D

De lehet, hogy tényleg ez volt a céljuk, így utólag el tudom képzelni.

Összességében nekem sem a kedvencem a Neoton, de azért hazudnék ha azt mondanám, hogy például a Szép nyári nap vagy a Kell hogy várj ne tetszene, a maga csöpögősségével együtt.

2016. aug. 31. 23:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A könnyűzene mint műfaj, mindent megmond. Ha a zenei virtuozitást leszámítom, egy mai szám egy mai 70 évesnek, vagy egy 50 évvel ezelőtti (a mai 70-es 20 éves korában évezett száma) egy mai 20 évesnek ritkán tetszik. Más kor, más lehetőségek, más igények. Semmi meglepő.

Meglepő abban van, ha ezt valaki nem érti. Orange nem kell neked olyant hallgatnod,amit nem szeretsz. Ha megteszed, ne rinyálj itt. Ha pedig valahol ez megy gyakran, minek jársz oda. Fodrász is, szórakozóhely is van bőven. Ja és hagyd békén azokat, akik ezeket szeretik. Akkor ők is békén hagynak téged. Ilyen egyszerű.

2016. szept. 1. 19:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Szenvedélyesen szeretem a régi nagy slágerek előadóit elsősorban a külföldit pl The Doors, Queen, The Beatles. De kedvelem Balázs Fecót, Nagy Ferót, Máté Pétert is.

De lécíves hadd írjak már véleményt arról ami szerintem szar ha meg neked más a véleményed írd azt ezért tartalmaz művészi értéket ,de ne azt ,hogy nem értem mert fiatal vagyok.

2016. szept. 1. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Én speciel szeretem, bár ezt a Caligulás számukat nem ismertem, ez tényleg gáz, fingja nem lehetett a szövegírónak, kiről ír (a Gorbacsovosat ismerem, az sima fenéknyalás.)
2016. szept. 3. 03:21
 5/5 anonim ***** válasza:

"a világ történelem egyik leggonoszabb alakja"

Ez azért elég bátor kijelentés. Azt tudni kell, hogy pl. Suetonius eléggé szubjektívan írt a császárokról, és nem kell kell készpénznek venni az állításait. Tulajdonképpen az sem zárható ki, hogy Caligulából a vele nem szimpatizáló történetírók által vált őrültté és gonosszá. Bármi is legyen az igazság, démonizálni nem kéne, végül is egy olyan előd mellett nőtt fel, aki minden bokorban merénylőt, konspirátort látott, és sokszor okkal.

A szóban forgó dal amúgy tényleg rossz.

2019. szept. 2. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!