Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Látta már innen valaki a...

Látta már innen valaki a Monte Cristo grófját?

Figyelt kérdés

2016. aug. 25. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Három vagy négy filmváltozatot is láttam, főleg sorozatokat.

A könyvet meg elolvastam minimum tízszer.

Miért?

2016. aug. 25. 23:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A könyvet elolvastam, szerintem zseniális mű. Filmen nem néztem meg, de nem is szándékozom, mert azért egy több, mint 1000 oldalas művet 120 percben nem lehet rendesen bemutatni.
2016. aug. 26. 17:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van, második!

Ha az ember elolvasott egy könyvet, a belőle készített film csaknem mindig csalódás.

Hogy csak a franciáknál maradjak, pl. Merle: Malevil, Druon: Elátkozott királyok stb.

Még a Verne-könyvek átdolgozása sem adja vissza a könyvek izgalmasságát.

És hogy Dumas-nál maradjak: A három testőr valamennyi filmfeldolgozása egy botrány!

És lehet, hogy lepontoztál, de én valóban minimum tízszer elolvastam a Monte Christo grófját!

2016. aug. 26. 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
Teljesen igaz! Én látam a filmet illetve franciául a sororzatot is, de a könyvet egyik sem éri utol! És persze ha a könyvről van szó, akkor eredeti nyelven ! :D
2016. nov. 2. 11:14
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Láttam*
2016. nov. 2. 11:16
 6/6 anonim ***** válasza:

"És persze ha a könyvről van szó, akkor eredeti nyelven !"

Feltéve ha tudsz franciául. :D

2016. nov. 2. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!