Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogyan lehetne bejutni HBO-sor...

Hogyan lehetne bejutni HBO-sorozat castingjára?

Figyelt kérdés
Többször kaptam megkeresést nagyobb kereskedelmi csatornák fejvadászaitól saját gyártású "családi sorozataikba", de nem vállaltam el, mert kezdőként nem szeretnék egy rossz imázzsal startolni. Keresnék viszont lehetőségeket minőségi sorozatokba, nem feltétlenül pénz-mind inkább minőséghajhász csatornáknál. Tud valaki ezzel kapcsolatban értelmes infókat adni?

2016. aug. 21. 14:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, nyilván kezdőként nem a minőségibe fognak bevenni. Az aljamunkát kellett volna elvállalni.
2016. aug. 21. 18:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Az, hogy vacak sorozatokba vesznek fel, nem jelenti, hogy vacak sorozatszínész maradsz egész életedre. Elvégre Orbán Miniszterelnök Urunknak is megfelelt, hogy a Szegény Dzsoni és Árnikában egy focimániás rablóbanda tagját alakítsa nagy átéléssel, és mégse lett belőle...

Tudod, mit, mégis igazad van :D

2016. aug. 22. 22:55
 3/3 A kérdező kommentje:

:D

Alapvetően értem a felvetéseket, de nem lenne egy ratyi sorozat megbélyegződés a megbélyegzéseket gyártani szerető magyar közvéleményben?

2016. aug. 23. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!