Mi az a müszi-Művelődési szint két lánynak?
Figyelt kérdés
Szeretjük a művészetet, elmennénk, de csak ketten, mit lehetne ott csinálni? Nem néznének furcsán?2016. aug. 11. 11:48
1/5 anonim válasza:
Mármint, hogy két lánynak ez a rendezvény mást jelent, mint a többi embernek? Érdekes egy rendezvény...
2/5 A kérdező kommentje:
Nem. Nem tudom, mit csináljunk, ha elmegyünk. Annyit hallottam, hogy jó hely.
2016. aug. 11. 12:09
3/5 anonim válasza:
Akkor a válasz az, hogy két lány ugyanazt tudja ott csinálni, mint bárki más: művelődni.
4/5 A kérdező kommentje:
De hogyan? Mi van ott? Elmegyünk, és mi vár ránk?
2016. aug. 11. 15:32
5/5 anonim válasza:
Jól van, na nem húzom az agyad tovább, de te is beírhattad volna Google-be. [link]
Ez alapján nekem valami fura new age-es szervezetnek tűnik, ami talán annyira nem is a művelődésről szól. Szóval második kommentemet félig visszavonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!