Európa (Európé) elrablása gyűjteményt tudtok?
Figyelt kérdés
Össze kell szednem, hogy a 20. században kik és mikor készítettek alkotást (leginkább festményt) a témáról, tehát kellenek a képek, az alkotók. Tud valaki olyan forrást, amelyben ez a témakör össze van szedve? Hol találhatom meg?2010. ápr. 18. 22:52
1/6 anonim válasza:
Szerintem biztos nincs meg, ezért hívják kutatómunkának az ilyet. Neten kell keresni, vagy megkérdezni egy művészettörténésztől.
Én is találtam párat:
Valentyin Alekszandrovics Szerov
Európa elrablása (1910)
2/6 anonim válasza:
Érdekesség, hogy ez egy nagyon finomított fordítás.
Angolul: Rape of Europe
Tehát Európa megerőszakolása.
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Egyszerűen csak googlébe be kell írni, hogy rape of Europe, képek keresése, és nézegetni sorba a festményeket.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de én is beírtam a google-ba. A probléma, hogy van kb. 35 alkotásról képem, de meg kell találni hozzá az alkotót. A gugli sem keres kép alapján sajnos...
2010. ápr. 19. 01:16
6/6 anonim válasza:
Nem igazán értem.
Googlenél keresel rape of europe című képeket (legfelső sor web helyett képek), ott kijön egy rakás kép, rájuk kattintasz, és bejön maga az oldal, ahol a kép van, és ott ki tudod nyomozni, hogy épp kinek a képe és mikor készült.
Én is úgy találtam a fentebbi kettőt.
Nagyon sok van, de XX. századiból eléggé kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!