Festés farostlemezre?
Szeretnék farostlemezre festeni, de nem tudom, hogyan kéne kivitelezni magát ezt a lemez dolgot. Nem az alapozásával lenne a probléma, hanem nem tudom pontosan milyet, honnan kéne beszereznem, mennyire nagy súlya van ezeknek?
Művésztelepre is szeretnék vinni magammal egyet, 1,5x2méterest legalább.
Van súlya,de nem is tudom,hogy akkora méretben mennyire jó ötlet festeni rá,mert viszonylag vékony és már 50x50cm-es méretben is érezni,hogy hajlik.
Egy rajztáblánál kisebb a súlya, egy habosított műanyag lapnál viszont nehezebb.
Anno OBI-ban vettem és megcsiszoltam a felületét alapozás előtt.
Akkor nemigazán van ötletem mire lehetne, ami nem vászon, és masszív :/ szeretném a festéket kicsit csiszolni is, meg kicsit meggyötörni a felületet, ezt pedig vásznon nemigazán szeretném.
Köszönöm a válaszod
Itt az MDF -et is ajánlják,de van ahol keményfa lapokat is árulnak (külföldön), vagy nem tudom mennyire jó egy vastagabb farost lemez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!