Szerintetek melyik a legjobb kép?
2016. júl. 14. 21:49
1/5 anonim válasza:
A második.
A harmadik lenne szerintem a legjobb, ha a közeli alakok élesen lennének, és csak a háttér lenne elmosódva, de így túl sok.
2/5 anonim válasza:
Szerintem az első, bár igazán egyik e szól hozzám. Amúgy a 3. direkt teljesen homályos?
3/5 anonim válasza:
Mert amúgy osztom az első véleményét, ha valami éles lenne rajta, akkor az lenne a legjobb.
5/5 anonim válasza:
Nekem a 2-es tetszik a legjobban. Érdekes a kompozíciója, hogy hátul oldalt napfényes, elöl árnyékos, de a villamos üvegén tükröződik a napfényes ház homlokzata.
A 4-es is egy jól megkomponált kép, csak zavaró a bal sarokban belógó láb. A nosztalgiavillamos is tetszene, ha nem vetülne az árnyéka villamosra, hanem szikrázna a napsütéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!