Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mennyit kérnétek ilyen és...

Mennyit kérnétek ilyen és hasonló rajzért?

Figyelt kérdés

Saját készítés még ha nem is hihető,csak árakkal van problémám

[link]

2016. jún. 12. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem az a kérdés, mennyit lehet elkérni, hanem hogy mennyit adnak érte :)

Hasonló technikával és hasonló részletgazdagsággal kidolgozva, az élethű portrékért 3-5 ezer forintokat adnak. Egy cicáért valószínűleg kevesebbet.

2016. jún. 12. 14:52
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
1-2 ezer forint
2016. jún. 12. 14:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Na igen viszont annyiért a rajz is olyan.Nézegettem ki mennyit kér a rajzaièrt ès bőven 5 felett van,ès azok nem eppen minőségi darabok.Az árát a készítő dönti el,a vevő meg azt,hogy kell e neki annyiért vagy sem. Én viszont 3-4 napot nem pazarlok el egy szép rajzra amiért alig pár ezret kapnèk.
2016. jún. 12. 15:03
 4/8 A kérdező kommentje:
1-2 ezer? Az utolsó rajzomèrt adtak 10 el többet
2016. jún. 12. 15:05
 5/8 anonim ***** válasza:

1. Nem az az érdekes, hogy cica vagy ember van rajta. Egy macskát sem könnyebb megrajzolni.

2. Nem tudom, mennyit adnának érte, de az biztos, hogy aki 1-2 ezret mond, az nem ért hozzá. Tumblr-en, deviantART-on ennél többet fizetnek egyszerűbb rajzokért is. (Jó, tudom, akik 1-2 ezret mondanak erre, azok szerint a stilizált már nem is művészet...:"D )

2016. jún. 14. 15:50
 6/8 anonim válasza:
Nem vagy e
2016. jún. 18. 16:24
 7/8 anonim válasza:
Nem vagy egy kicsit elszálva magadtól?Ez a rajz nagyon szép és kidolgozott,de egyáltalán nem egyéni.Ilyet szinte bárki tud rajzolni,ha egy kicsit több energiát beleáldoz.Ne csodálkozz,ha nem veszik meg,1000-nél többért.
2016. jún. 18. 16:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elszállva, nèztem más rajzokat is milyen árban adják őket így lőttem be az a4 et 13 ezerbe,az alatt nem kezdem el,egyrèszt ezek nem pár vonalból állnak meg foltokbòl, nem fél órát szánok rá egy ilyenre,ha szted bárki tud így rajzolni akkor állj neki, próbáld ki h mennyire látszik konnyűnek . Ja igen és én háttérrel együtt rajzolni ami + munka. Kb 50 órát szántam rá + párat és ki lenne olyan hülye aki 1-2000 ft ért adna el? Akkor amit a2 és méretben kérnek tőlem a 40 ezer helyett csak 5000 ret kérjek érte ? Mint minden másnak ennek is ára van ami az én időmet veszi el, akinek nem tetszik az nyomtatása ki.
2016. szept. 2. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!