Tudtok oldalakat amik az Edo korszak előtti Japán építészetével foglalkoznak?
Figyelt kérdés
Helósztok. 3D modellezzek egy ideje. Már nagyon régóta szerettem volna egy középkori Japán falut lemodellezni, de sajnos csak nagyon kevés információt találok, pedig nem vagyok hülye a keresőhöz. Tehát a kérdésem az lenne, hogy ismertek e olyan oldalakat, amik a címben említett korszak előtt épült épületeket, falvakat mutatnak be? Épület modellezésbe sajnos nagyon kevés a tapasztalatom, ezért kifejezetten örülnék, ha tervrajzokat is láthatnék. A válaszokat előre is köszönöm!2016. jún. 11. 21:36
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm:D Megnéztem, és eddig nagyon jónak tűnnek. Ha még tud valaki nyugodtan írjon, mert jelenleg még másik projekten dolgozok, tehát van időm válogatni:D
2016. jún. 12. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!