Hova kene írnom, ha konyveket szeretnék illusztrálni?
Van egyáltalán bármi esélyem ilyesmire? Minden álmom ez lenne.
Egyszer küldtem rajzokat egy kiadónak, de válaszra sem méltattak.
Hát, pedig a kiadókat kell ostromolni folyamatosan, mert nélkülük nem megy. Talán könnyebb a dolog, ha találsz egy szerzőt, és már konkrétan az ő könyvéhez jelentkezel.
További lehetőség, hogy keresel magadnak egy szerzőt, akinek a könyvét illusztrálod, és ketten együtt magánkiadásként megjelentetitek. Ez persze nem olcsó, meg jogilag is oda kell figyelni, szóval nem könnyű, de nem is lehetetlen.
3.: irtam szinte mimden kiadonak mar tegnap (pl maxim, mora, pagony, typotex, gabo, ad astra stb vagy 15 helyre). A legtobb helyrol egyelore nem erkezett valasz sem, egy par visszairta hogy tehetseges vagyok es szepek a kepeim de van nem foglalkoznak illusztralt konyvekkel vagy jelenleg nincs ilyen lehetoseguk de ha majd lesz akkor keresnek (aha...). Egy pedig irta hogy tovabbitja a felelosnek a levelem.
Kuldtem bemutatkozo kepeket, tobbet is, minden stilusban amiben rajzolok.
Melyik az a kiado akirol irtad ezt 3.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!