Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » HAIR című Milos Forman film...

HAIR című Milos Forman film végéről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Nagy klasszikusról van szó, imádom a filmet, milliószor láttam, mégsem hagy nyugodni a vége. George Berger bemegy a laktanyába Claude Bukowski helyett, hogy az találkozhasson a szerelmével. Ekkor jön a parancs: irány Vietnám. Berger nem találja a helyét és alig fogja fel, mikor üvöltik a "nevét": Bukowski!

A következő jelenet, mikor a sírjánál állnak és énekelnek. Miért George Berger a sírfelirat? Nem lett volna még drámaibb, ha Claude Bukowski néven temetik el? Ezért a barátságért feladta magát: hisz elment a szüleihez pénzért, a haját is levágatta, végül magát is feladta. Más nem gondolt erre?

2016. ápr. 29. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezen én is gondolkodtam, de valószínűleg így jobban kötődik az ő személyéhez, és nem zavarja meg a nézőket. Ha Bukowski neve lenne ott, akkor olyan, mintha a nevétől is megfosztanánk, így viszont személyesebb a befejezés, jobban kapcsolódik az ő személyéhez.
2016. ápr. 29. 13:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztos elmondta Vietnámban, hogy ő nem az, aminek hiszik, gondolom nem azonnal ölték meg. Így biztos tudták a nevét.
2016. ápr. 29. 14:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is zavart mindig is, de gondolom, elmagyarázhatták a barátai a hatóságoknak a cserét.
2016. ápr. 29. 18:24
 4/4 Titusztitusz ***** válasza:
20%
Az, hogy egy eszement marhaság az az egész film...Aki volt bármikoris katona, az tudja szerintem hogy miért...Főleg a film utolsó néhány jelenete volt olyan képtelenség, amilyet még elképzelni sem lehet...Mondjuk a film zenei világa nem volt rossz szerintem, voltak benne jó dalok, nade a történet??? Az teljes képtelenség volt...
2016. ápr. 30. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!