Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Úton útfélen botlok bele egy...

Úton útfélen botlok bele egy adott graffiti ábrába Budapesten, mely valamilyen ormányos állatot ábrázol. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Pár példa:

[link]

[link]

[link]

Apró tollrajzoktól kezdve, matricákon át, egészen komoly méretű graffitikig gyakorlatilag mindenhol ebbe az ábrába botlok. Leggyakrabban a Déli Pályaudvar és a Moszkva/Széll Kálmán tér környékén találkozok vele, de láttam már a Műegyetem környékén és a Kálvin téren is. Több mellett a "Mr.F." felirat látható. Ezeknek az ábráknak lehet valami jelentésük vagy mélyebb tartalmuk? Lehet egy termék vagy együttes logója, csak én nem ismertem fel? Vagy ez valami random graffitis agyszüleménye? Szerintetek mi ez? És miért éri meg valaki(k)nek odafirkálniuk nagyjából mindenhová?

2016. ápr. 24. 00:22
 1/7 anonim válasza:
Engem is érdekel.
2016. ápr. 24. 01:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egy többre nem képes kölyök "remekművei".
2016. ápr. 24. 04:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy malacot akar ábrázolni.
2016. ápr. 24. 05:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy malafánt.
2016. ápr. 24. 09:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy "nagyorrú disznó vagyok, aki összefirkálja a házak falát".
2016. ápr. 25. 12:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez nem graffiti hanem street art. (lehet falragasz, plakát, filcel vagy festékszórókkal fújt ábra vagy felirat) Ezt valamiféle művészetnek gondolják, bár szerintem ez ilyen alter baromság. Egy szépen kidolgozott graffitit inkább tartok művészetnek mint egy darab cetlit a villanypóznán.

Akad azért egy-két elég komoly "művész". Itthon pl a magyar kétfarkú kutya párt agyszüleményeit nagyon csíptem. Konkrétan hülyét csináltak a környezetükből.

2016. máj. 4. 18:55
 7/7 anonim válasza:
XY fúj MR.F néven elefántfejeket.
2016. okt. 16. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!