Ajánlanátok ilyen novellákat?
Ismertek olyan novellákat, amik rövidek (max. pár oldal, szóval ne legyen olyan hosszú, mint egy "Mario és a varázsló" vagy "A köpönyeg"), és a fő témájuk a szenvedés és a brutalitás?
Például egy gyilkosság/öngyilkosság naturalista ábrázolása, valakinek a (lehetőleg nem erotikus) megkínzása. A lényeg, hogy a halál/kínzás leírása legyen minél pontosabb, élethűbb.
Chuck Palahniuk: Zsigerek
Ha túljutsz rajta egyszerre, akkor bravó. :D
#1 Köszi. Már akkor meg akartam köszönni, amikor írtál, csak valahogy mégsem írtam meg.
#2 köszi, de nem egészen ilyenre gondoltam. Azért elolvastam (egyszerre biztos nem ment volna, inkább meg sem próbáltam XD).
Szóval, nem ilyen gusztustalan dolgok érdekelnek, hanem inkább morbid dolgok.
Igen, morbidnak morbid, csak rosszul fogalmaztam. Bocsi, csak már fáradt az agyam. Mert azért az tényleg morbid, ha valakinek kijön a bele. De én nem egészen ilyenre gondoltam... Talán a fogalmazás miatt is, meg ez a maszturbálás sem olyan téma, ami érdekel. De azért köszi az ajánlást, nem volt rossz novella, csak nem egészen ilyet kerestem.
A leginkább gyilkosságok naturalista, brutális leírása lenne az, ami érdekel, például akasztás, késelés, fojtogatás, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!