Jól fogom magam érezni akkor is, ha legközelebb egyedül megyek a Budapesti Operettszínházba?
Tavaly nem voltam színházban, mert tavaly én szerepeltem a Dzsungel könyve című musicalben, szóval a próbák és az előadások miatt nem volt időm eljutni a szokásos helyre, az Operettszínházba...
Ám tavaly előtt és azelőtt egy évben kétszer is elmentünk az Operettbe. Láttuk az anyámmal a Rómeó és Júlia musicalt kétszer, a Ghostot és az Elisabeth musicalt is. Mostanra elegem lett abból, hogy én veszem a színházjegyet és abból, hogy a színházban anyu félpercenként megszólal az előadás közben... Erről kérlek ne írjatok semmit. Kész, eldöntöttem, hogy mostantól egyedül akarok járni.
Milyen érzés lesz egyedül menni? Ugyanolyan jól fogok szórakozni, mintha lenne egy partnerem is?
Az Operettszínházban van rengeteg jegyszedő ismerősöm. Mellesleg hamarosan ott fogok dolgozni musicalénekesként. Énekelni tanulok harmadik éve és zongorázom is. Szóval rengetegen ismernek a művészek közül is. De ez nem lényeg...
Ti jártatok már egyedül színházban? Milyen volt? Nem fognak bámulni az emberek, hogy egyedül vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!