Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Valaki ért a Copic ciao...

Valaki ért a Copic ciao filctollhoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A napokban kipróbáltam egy pár copic ciao filcet anime rajzoláshoz,és annyi problémám akadt hogy amikor ki akartam színezni az arcát bőrszínnel, akkor ilyen foltos lett a papír, és az lenne a kérdésem hogy van valami technika, vagy külön kell hozzá lapot venni amitől nem lesz ilyen foltos? Néztem videósokat hogy ők hogyan csinálják mielőtt megvettem, de nem tapasztaltam semmi olyasmit, hogy nekik foltos lenne a papír miután kiszínezték az anime karakterek arcát. Hogyan kéne úgy színezzek vele hogy ne maradjanak foltok rajta? A válaszokat előre is köszönöm :)

2016. márc. 9. 19:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Papírtól függ, a copic méregdrágán árul olyat amin nincs folt, de van olyan papír amin kevéssé látszik és nem az övék. Kísérletezni kell hogy min működik és min nem.
2016. márc. 9. 21:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Sok függ a papírtól. A nyomtatóba való papír nem épp a legjobb választás. Külföldi webboltokból érdemes Copichoz való papírt rendelni, "marker paper" néven keresd, nem kötelező a Copic márka papírtömbjét választani, annál vannak olcsóbbak is (és ugyanolyan jók). Ebay-en érdemes megnézni.

Egyébként még attól is függ, hogy milyen mennyiségben használtad a copicot, ha sokat, akkor egy idő után az szétfolyik a papíron. Képet tudsz mutatni?

2016. szept. 7. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!