Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Budapest? Sziasztok! Valaki...

Budapest? Sziasztok! Valaki meg mondaná hogy mik Budapest nevezetességei?

Figyelt kérdés
Nagyon hálás lennék, köszönöm!

2016. febr. 21. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Legszebb a Nyugati aluljáró éjszaka :) Na jó csak vicceltem...

Várnegyed (benne: Mátyás templom, Nemzeti Galéria, Sikló, Fogaskerekű, Sándor palota, Halászbástya), Libegő, Erzsébet-kilátó, Normafa, Aquincum, Citadella Szabadság szoborral, Gyermekvasút, Gül Baba türbéje, Szoborpark, Tropicarium, Csodák Palotája, összes gyógyfürdő, Margit-sziget, Városliget, Vajdahunyad vára, Hősök tere, Bazilika, Zsinagóga, Nemzeti Múzeum, Lánchíd, Állatkert, Váci utca, Kis Földalatti, szerintem Keleti és Nyugati is szép építészetileg, Vasúttörténeti Park, Parlament, Opera, Terror Háza, Budapest Eye, Cipők a Dunaparton, Vásárcsarnok, Szépművészeti múzeum, Dunakorzó, Iparművészeti múzeum, Műcsarnok, Közlekedési múzeum,

2016. febr. 21. 23:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja mármint fogaskerekű nem a várban van
2016. febr. 21. 23:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Diószeghy Sámuel utca, József Attila utca (éjjelente mindkettő igazán izgalmas helyszín... :) )
2016. febr. 21. 23:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Természetesen ment a pozitív értékelés.
2016. febr. 22. 13:27
 5/5 tomika_98 válasza:
nekem a nyugati aluljáró is újdonság lenne, vidéki kisvárosban élek, a gép előtt.
2016. márc. 19. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!