Mi a különbség a polárfehér, vagy a titánfehér olajfesték között?
De amúgy a polárfehér szerintem vakító fehér a titán meg inkább a mattosabb verzió. A cink az áttetszős.
Ha volna leírás a pigmenttartalomról,akkor lehetne látni a pigmentek tulajdonságát,ami egyértelműsítené a dolgot.
Szlovákiában élek, innen rendeltem a Polar whitet, és a Titan whitet is 60ml-es .kiszerelésben www.maliarskeplatno.sk
Ezzel festettem eddig...tájképeket festek,szerintem jól takar.Itt egy link a Titán csodáról: [link]
Nos ott van,hogy pw5-ös pigmentet tartalmaz,ami nem túl tartós,de hogy mennyire az kérdés:)
A körrel kapcsolatban: igen , a teli kör a fedő,az üres volna a legáttetszőbb
Ne vegyél zöldet,hacsak nagyon nem eleve spéci zöld pigment van benne.
Azaz azokat ki tudod keverni,amelyek PB+PY pigmentekből vannak, csak a PG-sben van. De amúgy okker+lila és sárga + kék kis pirossal stb..na sokféle zöldet lehet csinálni és ,ha elve olyan kékhez raksz sárgát,pirosat ,kéket,ami már a képen van,akkor jobb összhang lesz a képen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!