Szerintetek a művészeknek, celebeknek van felelősségük?
Nem érzed a súlyosságát a mondanivalómnak. Ha a politikusaink, akik a vezetők tesznek arra, hogy felelősséggel beszéljenek nagy tömegek előtt, akkor mit vársz egy celebtől...
Ide jutott a világ!
Egyébként a nézők tehetnek róla:
Ha senki nem nézné,nem hallgatná,akkor másfajta műsorvezetőkre és műsorokra volna szüksége a csatornáknak.
Talán ismered :"Persze nem biztos, hogy jót tesz neked. Ha kiszolgálják az ízlésedet."
Nos a politikával kapcsolatban már kevesebb dolgot tehetünk. Mert igazából kevesebb dologból választhatunk..
"az nem való képernyőre szerintem." Szerinted nem, mások szerint meg igen. Azért rakják őket oda, mert őket nézik, azért nem fogják kirúgni őket, ha rengeteg bevételt hoznak, mert zűrös a magánéletük.
Én is szeretem nézni Stohl-t, szerintem rendkívül tehetséges színész.
Attól, hogy látod őt a tv-ben még nem egyenlő azzal, hogy nincs felelősségük, hiszen 5 hónapot ült börtönben azért, amit tett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!