Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Festménykiállítással kapcsolat...

Festménykiállítással kapcsolatos tanácsaitokkal kisegíttek?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, van egy pár festményem, ami szerintem jó, másoknak is tetszik. Már meg akarták venni, de én nem adom el, mert úgy érzem lelke van a festményemnek.Ha esetleg ki akarnám állítani a munkáimat, mi a teendőm? Van valakinek erről valami tapasztata?

#kiállítás #festmény #tanácsaitokkal
2016. jan. 21. 20:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha a képeid nem akarod eladni, az a kiállítási lehetőségeit behatárolja. Nem viheted olyan helyre a dolgaid, (magángalériákba például), ahol alkotásokat forgalmaznak. Tudod, a galeristák a képeladásból élnek. Te pedig nem foglalhatod olyan festők helyét, akik a képeiket pénzért kínálják. Vagyis foglalhatod, ha kifizeted a galériásnak, h használod a kiállítóteret. Ha elég vastag a pénztárcád, meg tudsz egyezni a tulajdonossal.

Viheted kultúrházakba és könyvtárakba is a műveidet. A bp-i Szabó Ervin könyvtár weboldalán megtalálod, h melyik könyvtárban épp milyen kiállítás van, megkérdezheted a helyi vezetőt, te mikor kerülhetsz sorra.

Remélem, segítettem.

Üdv R.

2016. jan. 21. 20:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves R...sokat segítettél!!!
2016. jan. 22. 11:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!