Szerintetek hol lesz a rock zene 20 év múlva?
Az a mondás amúgy teljesen igazat mond. Lehet, hogy az arányok megváltoznak, borzasztónak tartom, hogy az én korosztályomban szinte ali van olyan ember, akinek egyáltalán kedvenc együttese van. Ezt azzal magyarázzák, hogy ők csak a számokat szeretik, nem pedig az előadót. Magyarán még ahhoz is lusták, hogy annak a bizonyos előadónak más számai után nézzenek, nem, nekik jó az az egy is, meg még mellé egy rakat divatzene. Én ezen mélységesen fel vagyok háborodva, hogy ennyire elnyomja a mai világ a fiatalok ízlését, pedig tapasztalatból mondom, nincs is jobb dolog a világon annál, hogy rajongsz egy együttesért, lesed minden mozdulatukat, gyűjtöd a lemezeiket, kutatod, mikor és hol adnak koncertet...
Ez a fiatalság öröme... legalábbis nekem, meg még pár velem egyetértőnek, ugyanis ez mára már eléggé kihalt, hogy úgy mondjam.
Szóval, visszatérve az eredeti témára, tényleg igaz az, hogy mindig lesznek rockerek, ha továbbadjuk a gyerekeinknek is ezt a zeneszeretetet, merthogy én is a szüleim által szerettem meg ennyire ezt a stílust, szóval én hiszek ebben az "Apáról fiúra száll" elméletben.
Mindig lesznek normális emberek, akik a normális zenét preferálják, csak mostanában, és az idő múlásával is egyre nehezebb lesz őket megtalálni. De lesznek. Az egyszer biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!