A lényeg nem is az lenne, hogy értsen; az csak plusz. Olyan is tökéletes alanynak, aki szeret olvasni. Rettentően szeretek írni, és elkezdtem egy történetet. Érdekelne, hogy mások szerint érdemes-e folytatnom.
Érdemes. Ha nem is fogják kiadni, hobbi szinten akkor sem lesz belőle baj. Legalább hasznosan töltöd az időt.
2016. jan. 11. 01:11
3/13 anonim válasza:
nem azért, de most mi olyan nagy dolog az íráson? A legtöbb ember már elsőben megtanulja az olvasással együtt.
De ha akarod leellenőrzöm neked jól e írtad.
2016. jan. 11. 02:49
4/13 anonim válasza:
Van itt olyan drága egyed.
Ha rettentően szeretnél írni, akkor ne tartson vissza semmi. Az se, ha feltöltöd, és szétcincálják. Ha jó, érdemes folytatni. Ha kevésbé jó, érdemes javítani. Ha nem jó, érdemes összegezni és újrakezdeni, vagy másikat írni. Az írással fejleszted magad, ha kukába kerül sem kell bánni, mert valamit már abból is megtanultál, az a tiéd.
2016. jan. 11. 03:15
5/13 anonim válasza:
Én is úgy gondolom: amit megtanultál, senki el nem veheti tőled. A fontos, hogy közben úgy érezz, teszel valamit, és egyidejűleg jól is érzed megad. Mert az ember minőségi eredményre csak akkor jut, ha munka közben jól is érzi magát.
2016. jan. 11. 08:57
6/13 anonim válasza:
"De ha akarod leellenőrzöm neked jól e írtad."
Hűha, TE fogod "leelenőrizni"?
Az lesz csak a lektorálás! :D
2016. jan. 11. 09:48
7/13 A kérdező kommentje:
Nem az írás, hanem konkrátan ezen történet folytatására céloztam. A sztorira, hogy ki szerint érdemes folytatni, és hány emberkének tetszik ez a fajta stílus. Privátban megtudnám mutatni az elkezdett művet, ha valakit érdekelne esetleg. Egyébként nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat, és a bíztatásokat!
2016. jan. 11. 15:40
8/13 anonim válasza:
Nekem elküldheted.
2016. jan. 11. 17:00
9/13 anonim válasza:
Kedves kérdező, konkrétan a történet folytatásáról akkor lehet érdemben és felelősen tanácsot adni, ha ismerjük azt. Úgy általában csak annyi mondható: vagy érdemes, vagy nem. Írni általában jó, különösen, ha figyelmesen tesszük. A gondolatainkat mindenképpen rendezi, és már ez is valami.
2016. jan. 12. 09:07
10/13 anonim válasza:
Szia!
Én is írok, imádom mások történeteit olvasni, és (szeretném kihangsúlyozni, hogy egyáltalán nem nagyképűségből mondom, de) ehhez van tehetségem, és szívesen segítek neked, ha gondolod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!