Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ha megszólaltatnak egy hangot...

Ha megszólaltatnak egy hangot egy hangszeren és hallásra megtalálom, akkor abszolult hallásom van?

Figyelt kérdés
Gitározom tabulatúrából sok éve, viszont lehet zenei analfabéta vagyok, mert ha az abc-s nevén kell rávágnom hogy milyen hang szólal meg akkor fogalmam sincs. Kínos mert vagy eltalálom vagy se ha gondolkodnom kell rajta.
2016. jan. 5. 22:44
 1/2 anonim válasza:
100%

tedd össze a két kezed ! :D

Szerintem csodálatos, ha valaki meg tudja szólaltatni a hangszerét , szimpla hallás után- és ugyanazt a hangot adja vissza !

az ABC-s neveket szerintem le lehet szarni , hallás után például én sem mondanám meg hogy milyen hangot hallottam :) pedig sok éve zenélek.

2016. jan. 27. 21:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-)
2017. ápr. 29. 03:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!