Mondanátok olyan animét ami 36 részes? :D
Figyelt kérdés
az egyik barátnőm azt mondta hogy belekezdett egy új animébe ami 36 részes... de nem akarja elmondani a címét :D de azt mondta ha kitalálom melyik az akkor kapok valamit :'D köszöntem^^2015. dec. 28. 21:33
1/5 anonim válasza:
Az AA oldala, aminek azért elég terjedelmes adatbázisa van összesen 12db-ot hozott ki: [link]
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2015. dec. 28. 23:35
3/5 A kérdező kommentje:
de nincs meg... tuti hazudott vmiben :c állítólag 36 részes, tele van jó "csávókkal", harcolnak benne, th-val kezdődik az anime címe, a főszereplőnek megölik az apját....(de nem bírná elmondani)
2015. dec. 28. 23:41
4/5 anonim válasza:
Megnéztem MAL-on és ott csak 11 anime volt 36 részes (az Under Sea Boy Marine 65 részes, nem 36).
Szerintem sokkal valószínűbb, hogy az anime, amit a barátnőd néz nem egy évados, hanem mondjuk 3 darab 12 részes évadból áll, vagy hasonló. Ilyenből viszont több száz, ha nem ezer van. Nem hiszem, hogy ennyiből meg fogod találni.
5/5 A kérdező kommentje:
akkor kamuzott hogy ne találjam meg :D a kis huncut...azért köszönöm :)
2015. dec. 29. 02:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!