Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Miért ferde a kereszt a...

Miért ferde a kereszt a magyar koronán?

Figyelt kérdés
Sehol a világon nincs ferde kereszt, csak a magyar koronán. Miért?

2015. nov. 12. 20:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Puzsér Robi, te vagy az? :D

Bocsi, csak ahogy megláttam ezt a kérdést hirtelen ő jutott eszembe.

2015. nov. 14. 20:18
 12/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, már megbocsáss, de Te nagyon buta vagy.

Hogy lehet összemosni egy művészeti tárgy restaurálásnak kérdését azzal, hogy ha ezt a tárgyat nincs értelme restaurálni, akkor a piacgazdaságban résztvevő termelőeszközök javítására sincs értelme szakembereket kiképezni?

Senki nem beszélt rajta kívül hasonlóról...

2015. nov. 14. 22:12
 13/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! A kérdés egyszerűbben hangzik és a hozzászólásaim is, mint ahogy te csűröd csavarod. Senki nem beszél itt az ország gdp-jéről és a szakmunkások utánpótlásának defficitjéről. Szövegértelmezés az egy nagyon fontos eszköze a vizuális verbalitásnak! Nem kell túl misztifikálva, nagyon bonyolult látványos választ adni,ó a kiírt kérdésre, pláne ha nem is érted azt! Igen, buta vagyok, csak történelemből és művészettudományból voltam kitűnő, a többiből bukdácsoltam és köszönöm a tartalmatlan nem a kérdéshez tartozó szervetlen hozzá szólást, de máskor olvasd el összefüggően is a kiírást és a diskurzus teljes szövegét, hogy miről is szól. Ha nem érted, hát írd ki te is kérdés gyanánt, hisz ez itt az a portál, ahol kérdezni lehet és ilyen művelt emberek szólnak a témához, mint te.
2015. nov. 15. 01:42
 14/16 anonim válasza:

Hát..

...Megnézném hogyan a t**ömbe voltál te ebből a két tárgyból kitűnő, ha nem tudod miért dőlt a kereszt a koronán és miért nem lehet visza állítani eredeti pozíciójába....

....már megbocsáss, de te vagy a buta, de milyen érdekes nem csak én mondom ezt...

csak gratulálni tudok ahoz a színvonalhoz, amit az agyad nyújt neked. még a szövegeid megfogalmazásán is lehet látni, hogy agyilag zokni vagy...

...használod a választékos (-nak tűnő) szavaidat, de le merem fogadni, hogy azt sem tudod miről beszélsz...

2015. dec. 25. 10:43
 15/16 A kérdező kommentje:
Kérlek világosíts meg és meséld el nekem, sőt az egész országnak, hogy miért ferde a kereszt a koronán és miért nem lehet egy fémdarabot kiegyenesíteni dőlt szögből merőlegesre a 21. században!? Nagyon várjuk a válaszod kedves utolsó. Végre egy igazi szakértő, aki a sok téves elmélkedést kijavítja a koronával kapcsolatban és nem kell tippelgetni már, hogy miért ferde a kereszt és hogy miért nem egyenesíthető ki. Előre is köszönjük a válaszod.
2015. dec. 25. 21:38
 16/16 anonim ***** válasza:

gugli a barátod, olvasgass:

[link]

2015. dec. 26. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!