Vannak tapasztalataitok a vérrel való festésről?
Arra gondoltam, hogy néhány festményemhez felhasználnám a saját vérem, de mielőtt elkezdeném lecsapolni magam, érdekelne, hogy mások szerint érdemes-e ebbe belekezdeni. (Most tekintsünk el az egészségügyi és pszichológiai kérdésektől.)
Tehát:
- Egy ampullányi mennyiség milyen gyorsan alvad; mennyire kell gyorsnak lennem munka közben?
- Hogyan viselkedik vízzel hígítva? Esetleg más hígítószerre van javaslat?
- Az elkészült kép mennyire tartós? Mennyit árt neki pl. a vízpára?
Köszönöm a normális válaszokat.
Van erre technológia, hogy pontosan mi, azt nem tudom. Szerintem angol nyelvű googlezással juthatsz használható infóhoz.
Volt ilyen őrült korszakom, két képem sokáig megmaradt (aztán elveszett, vagy elégettem a többi vacakkal együtt), kb. olyan volt, mint egy kicsit rozsdavörösebb diófapác, csak hát egyes pontokon jobban összeállt a "festék", így nem igazán jó anyag. A vizet nem tudom, bár a vízben szétterülő vér alapján valószínűleg használható.
Nagyon hosszú távon nem hiszem, hogy tartós, már az ősemberek is előnyben részesítették a földfestékeket.
Most akkor mi, válaszolók vagyunk az ajánlás vagy ellenvetés? Nem vállalom a felelősséget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!