Harry Potter témában valami ötlet?
Figyelt kérdés
Hobbi szinten szoktam rajzolni, művészkedni, elég sokat rajzoltam Harry Potteres karaktereket. Most viszont kifogytam az ötletekből, úgyhogy jól jönne pár. :)2015. okt. 6. 22:12
1/8 anonim válasza:
Szia én nagyon szeretem a Harry Pottert és hogyan más ötlet mert ha más ötlet kené akkor tudom ajánlani narnia krónikái, merz azokat is szépen le lehet rajzolni
2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos a Narniát annyira nem csípem. De egy kedvenc HP-s szereplőt szívesen lerajzolnék. :)
2015. okt. 6. 22:33
4/8 Clark Kent.. válasza:
Rajzold le Harry gyerekeit felnőttként.
5/8 anonim válasza:
Legendás állatok és megfigyelésük, Bogar Bard meséi, A kviddics évszázada.
Tele vannak olyan szeméylekkel, és álaltokkal, amiket érdemes megörökíteni.
6/8 anonim válasza:
Gyűrűk Ura szereplők. Vagy még a Harry Potter helyszínek,címerek fontos tárgyak
7/8 anonim válasza:
Én nagyon szívesen rajzolnék olyan képet (ha tudnék szépet), ahol Harry a családjával van.Egyrészt a gyerekeivel,az "új" családjával, persze Ront és Hermionét is beleértve.Egy másik ötlet pedig, ami nekem nagyon tetszene, egy tekergős kép, vagy ahol Harry vagy csecsemőként Lily és James ölében, Lupin és Sirius, mondjuk a Godric's Hollow-i házuk udvarában, az nagyon szép lenne:)
Meg persze számtalan szereplő és helyszín van a Harry Potterben, elég nehéz kifogyni belőle:D
8/8 anonim válasza:
Amikor Piton leteszi Narcissa-nak a megszeghetetlen esküt. (A könyves jelenetre gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!