Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Segítség vízfestékhez? Szőke...

Segítség vízfestékhez? Szőke haj problémáim vannak.

Figyelt kérdés
Tudnátok jó tutorial videókat/képeket mutatni, hogy hogyan kell hajat festeni vízfestékkel? Lehetőleg szőkét. Ha nem, az sem gond, de én nem találtam a témában semmi jót :/. Igaz eddig csak szőke hajként kerestem rá.

2015. aug. 30. 16:40
 1/1 anonim ***** válasza:
https://www.youtube.com/results?search_query=how+to+paint+bl.. nem mind tutorial, meg mind angol, de abból is tanulhatsz, ha nézed. Amúgy az én tanácsom, hogy rétegesen csináld, az elején nagyon halványan, sok vízzel, utána erősítsd meg. Hagyd ki a világosakat, jelöld meg a nagyon sötéteket. Ha van képed amiről dolgozol figyeld meg jól az apró részleteket! Ha nincs akkor keress képet szőke hajról és tanulmányozd azt. Mindenre rá lehet jönni magadtól, csak kicsit kísérletezni kell (ha félted ezt a művet lehet egy külön papíron) megfigyelni és gondolkodni:)
2015. aug. 30. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!