Olvastatok már itt, ezen az oldalon igazán jó verset?
Figyelt kérdés
2015. aug. 23. 23:54
1/7 anonim válasza:
Nem. Még csak valamennyire jót sem.
De nem akarom bántani az önjelölt költőket, mert mindenképpen sokkal értelmesebb foglalatosság verseket faragni, mint a tévét bámulni, ráadásul ha az ő életükön valamit segít, hogy így megpróbálják kifejezni az érzéseiket, akkor csak hajrá!
2/7 anonim válasza:
Nem, de nem sokat lógok itt, úgyhogy ez nem releváns. Egy verset láttam, az elég gyatra volt, de ha valakinek ez az önkifejezési módszer jön be, az teljesen oké. Legfeljebb nem lesz belőle iskolai tananyag.:-)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Igazából több kérdést láttam, ahol egy nem túl jó verset agyondicsérnek.
2015. aug. 24. 22:05
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Szerintetek miért van ez?
2015. aug. 27. 18:15
6/7 anonim válasza:
A profibbak már nem itt kérnek véleményt a művükről, hanem sokkal magasabb körökben szerintem. A kezdők meg meg tapasztalatlanok, egyértelmű, hogy nem írnak jó verset. Gyakorlat teszi a mestert.
7/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk én egyszer láttam egy olyat, ami formailag meglepően jó volt, mondjuk tartalmilag nem volt sok (tájleírás). De már nem találnám meg. Amúgy igazad lehet. Vajon a profik hol kérnek véleményt?
2015. aug. 28. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!