Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogy kell facebookon keresni,...

Hogy kell facebookon keresni, ha nem ismerek konkrét címet, csak témát?

Figyelt kérdés
Én operabarátokat keresek, de még soha életemben nem facebookoztam. leírná valaki, hogyan induljak el ? olyan sok f.b. csoportról hall az ember, hátha van ilyen is? mit írjak be, de főleg hová??????????

#komolyzene #operabarátok
2015. aug. 10. 08:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Írd be ezt hátha kidob valamit. Egyébként próbáld meg átállítani angolra a nyelvet, így mindenféle extra keresési lehetőségek lesznek. Beirhatod pl. hogy groups with...,people who likes ... meg ilyenek, szerintem a magyar beállítás mellet még nincs ez a funkció.
2015. aug. 10. 08:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy mit írjak be, de hova? milyen oldalra? (mint írtam, nem facebookoztam még. A Googleba?
2015. aug. 11. 17:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Állítsd át facebookon belül a nyelvet angolra így tudsz keresni sokkal összetettebben mint a magyar változatban. Így be tudsz majd írni teljes angol mondatokat pl. People who likes opera, így majd olyan embereket fog kidobni akik lájkoltak valamit az operával kapcsolatban. [link] ez a link meg az egyetlen amit találtam.
2015. aug. 12. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!