Hogy kell facebookon keresni, ha nem ismerek konkrét címet, csak témát?
Figyelt kérdés
Én operabarátokat keresek, de még soha életemben nem facebookoztam. leírná valaki, hogyan induljak el ? olyan sok f.b. csoportról hall az ember, hátha van ilyen is? mit írjak be, de főleg hová??????????#komolyzene #operabarátok
2015. aug. 10. 08:16
1/3 anonim válasza:
Írd be ezt hátha kidob valamit. Egyébként próbáld meg átállítani angolra a nyelvet, így mindenféle extra keresési lehetőségek lesznek. Beirhatod pl. hogy groups with...,people who likes ... meg ilyenek, szerintem a magyar beállítás mellet még nincs ez a funkció.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy mit írjak be, de hova? milyen oldalra? (mint írtam, nem facebookoztam még. A Googleba?
2015. aug. 11. 17:30
3/3 anonim válasza:
Állítsd át facebookon belül a nyelvet angolra így tudsz keresni sokkal összetettebben mint a magyar változatban. Így be tudsz majd írni teljes angol mondatokat pl. People who likes opera, így majd olyan embereket fog kidobni akik lájkoltak valamit az operával kapcsolatban. [link] ez a link meg az egyetlen amit találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!