Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Egy rövid dialógus?

Sándorjános kérdése:

Egy rövid dialógus?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok mit gondoltok :) milyen elemekkel lehetne mélyíteni B karakterét, mi jellemezheti még az ilyen embert.

A személyhez odamegy B személy és azt mondja:

- Ha megbocsát. Meggyőződésem, hogy egy rózsaszín gumidinót tartogat a zsebében.

- Szerintem nem.

- De, de. Higgye el.

A gyanakvón végigméri B-t. Majd a zsebeibe túr. Kissé nyugodtabban ki is hajtja zsebeit.

- Semmi sincs benne.

- Nos, akkor elnézését kérem. Az igazat megvallva én se voltam teljesen biztos abban, hogy gumidinót tartogat a zsebében, különben nem kérdeztem volna meg. Védelmemre szóljon, hogy maga se volt teljesen biztos abban, hogy nincs igazam.

- Maga ilyen fura hóbortokat űz?

- Kérem, tegeződjünk. Néha igen.

A személy szemében, felcsillant valami.

- És te tartasz-e rózsaszín gumidinókat a zsebedben?

- Idegenektől nem bolondság ilyesmit kérdezni?

- Az előbb még te kérdezted ezt tőlem. Te bolond vagy?

- Csak olyan mértékben tartom magam bolondnak, amilyen mértékben mások magukat normálisnak.

Azzal B kifordította jobb oldali zsebét, és az csakugyan kifordult belőle egy rózsaszín gumidinó.

- Tedd el emlékbe. - Mondta B.

A elrakta zsebébe a gumi mütyürt. Majd az épp induló B után szólt.

- Miért tartogat magánál valaki egy rózsaszín gumidinót?

- Miért ne?

- Gondolom a másik zsebedben meg egy pókerzsetont rejtegetsz.

- Lehetséges.

Ezzel a szóval B elindult, és vissza se nézett A-ra, aki szemével végigkövette eltűnésének útvonalát.

"Hát így ismerkedtem meg B-vel." - Sóhajtott magában.

2015. aug. 10. 00:01
 1/2 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm saját kedvére a dinót dildó szóval helyettesítette, ki ízlése szerint olvassa át ezzel a behelyettesítéssel. Én nevettem az ő megoldásán is.
2015. aug. 10. 00:04
 2/2 anonim válasza:
ez tök olyan mintha A kis hercegbol olvasnek egy parbeszedet a kis herceg meg a pilota kozt:D
2015. aug. 20. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!