Egy rövid dialógus?
Kíváncsi vagyok mit gondoltok :) milyen elemekkel lehetne mélyíteni B karakterét, mi jellemezheti még az ilyen embert.
A személyhez odamegy B személy és azt mondja:
- Ha megbocsát. Meggyőződésem, hogy egy rózsaszín gumidinót tartogat a zsebében.
- Szerintem nem.
- De, de. Higgye el.
A gyanakvón végigméri B-t. Majd a zsebeibe túr. Kissé nyugodtabban ki is hajtja zsebeit.
- Semmi sincs benne.
- Nos, akkor elnézését kérem. Az igazat megvallva én se voltam teljesen biztos abban, hogy gumidinót tartogat a zsebében, különben nem kérdeztem volna meg. Védelmemre szóljon, hogy maga se volt teljesen biztos abban, hogy nincs igazam.
- Maga ilyen fura hóbortokat űz?
- Kérem, tegeződjünk. Néha igen.
A személy szemében, felcsillant valami.
- És te tartasz-e rózsaszín gumidinókat a zsebedben?
- Idegenektől nem bolondság ilyesmit kérdezni?
- Az előbb még te kérdezted ezt tőlem. Te bolond vagy?
- Csak olyan mértékben tartom magam bolondnak, amilyen mértékben mások magukat normálisnak.
Azzal B kifordította jobb oldali zsebét, és az csakugyan kifordult belőle egy rózsaszín gumidinó.
- Tedd el emlékbe. - Mondta B.
A elrakta zsebébe a gumi mütyürt. Majd az épp induló B után szólt.
- Miért tartogat magánál valaki egy rózsaszín gumidinót?
- Miért ne?
- Gondolom a másik zsebedben meg egy pókerzsetont rejtegetsz.
- Lehetséges.
Ezzel a szóval B elindult, és vissza se nézett A-ra, aki szemével végigkövette eltűnésének útvonalát.
"Hát így ismerkedtem meg B-vel." - Sóhajtott magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!