Hobbi (vagy akár profi) rajzolók, festők! Megmutatnátok pár alkotásotokat?
Érdekelnének az itt válaszolgatók munkái:)
Örülnék, ha azt is leírnátok, hogy mióta foglalkoztok ilyesmivel, tanultátok-e valahol vagy sem.
Ha nem haragszol, nem szeretném most külön feltöltögetni :)
Minden, ami "Aloevera" felirattal van ellátva, az én "művem". Ezeken kívül még a "sztárok rosszul írt nevei gagyin összemontázsolt képeken" is...unatkoztam :D
Jah, és kiskorom óta rajzolok, tanultam is.
Szeretek "szálkásan" tónusozni, szerintem attól lesz "jó íze" egy rajznak (természetesen nem csak attól).
Régen a fotórealisztikusságra törekedtem, van fönn olyan rajzom is, de rájöttem, hogy az nem az igazi, csak másolás. Azóta azt rajzolom, ami eszembe jut, használok "modellt", de legtöbbször adok a rajzhoz valami pluszt, és az általam kedvelt vonalkázós technikát alkalmazom. Néha szoktam elég beteg, vagy furcsa dolgokat is rajzolni :D Az legtöbbször "közös prodzsekt" oszt. társakkal, barátnőimmel :) Néha nagyon furcsa dolgok kerülnek a leckefüzetembe...
(előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!