Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Valaki festett már cipőre?...

Valaki festett már cipőre? Akril vagy textilfesték?

Figyelt kérdés
Kipróbáltam mindkettőt egy kis darab anyagon, az akril száradás után picit feltöredezett, de amikor le akartam mosni akkor nem jött amíg nem dörzsöltem, de akkor lejött az egész. A textilfesték nem fedett olyan jól, de az megoldható lenne több réteggel...viszont amikor vizet engedtem rá egy kicsit elkezdett lejönni, dörzsöléssel meg az egész kijött abból is (nem vasaltam bele, mert azt a cipőn se lehetne). Most akkor melyikkel fessek cipőre?

2015. aug. 1. 12:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindkettők kb. egyforma, ha nem kened túl vastagon.

Persze az adott festék és az adott cipő anyaga, a minta elhelyezkedése is fontos. Ha az anyag gyűrődik, a minta valószínűbb hogy lejön

2015. aug. 1. 20:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Teljesen feszes az anyag és vászoncipőről van szó természetesen. A minta meg nagyon nem bonyolult, pár kör. Jahj nem tudom melyik legyen:S De azért köszi a választ:)
2015. aug. 1. 20:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Persze ha járok benne, gyűrődni fog az igaz...
2015. aug. 1. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!