Ismeri valaki ezt a filmet?
Kisiskolás koromban láttam egy filmet, amit nem nézhettem végig mert valahová éppen mennünk kellett. A filmből néhány jelenet nagyon élesen megmaradt és az az érzés is, hogy tudni akarom mi lett a vége. Remélem valaki tud segíteni.
A történet egy kislányról és az anyukájáról szólt. A kislánynak valami pszichiátriai betegsége volt. Nem igazán beszélt senkihez. (tippem szerint autista volt) Egyszer az orvosi rendelőben veszett nyoma. Az orvos belépett, üres a szoba és nyitva az ablak. Ám amikor odament, hogy kinézzen rajta, akkor lepődött meg csak igazán, mert a kislány ott állt az ablakban csak élethűen be volt festve tetőtől talpig, hogy úgy nézzen ki mint az ablak előtt álló fa kérge. Az orvos leemelte a párkányról a fának festett gyereket és csodálkozott. Az anyuka szerint ez óriási nagy fejlődés, míg az orvos szerint ez a kislány betegsége szempontjából nem mérvadó, mert ezt eltanulhatta valahonnan. Szerinte csak a mosoly és a beszéd az, ami gyógyulásra utaló jel. Az anyuka köti az ebet a karóhoz, hogy márpedig a gyerek igenis kommunikálni akart a festéssel és elkezd kísérletezni azzal, hogy megtanulja más beteg gyerekek "saját nyelvét". Prímszámokat mondogat a matekosoknak és ilyenek. Az orvos lecseszi, hogy hogy merészel más gyerekhez oda menni és beleavatkozni az orvosi munkába...
Ezeken kívül még két jelent van meg a filmből amiket viszont nem tudok a történési sorrendbe beépíteni. Egyszer mutatnak egy hegymászót éjszaka lámpával a hegyen vagy talán holdfényben, nem tudom. De az arcát azt hiszem nem lehetett látni. A másik, hogy az anyuka épít a kislánynak egy nagy spirál alakú "mászókát" aminek a tetejéig fel lehet sétálni mint egy csigalépcsőn és megpróbálja felcsalni a kislányt. Mondogatja neki, hogy "gyere fel, nézd én nem félek felmenni"
Ennyi. Remélem valaki ráismer
közben megtaláltam és pont itt a gyakorin. Alig egy éve kérdezte meg valaki ugyanezt. Eszem megáll :D azt hittem nem túl ismert film. Random kulcsszavakat dobáltam a google-ba, hogy hátha kiadja, és kiadta azt a kérdést innenXD
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..
Vannak még csodák. Én most nagyon örülök :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!